Fysik
Lydbølger
06. september 2004 af
Mads123 (Slettet)
Har en fysikrapport for til på fredag. Problemet er at jeg har meget svært ved at forstå forsøget og forsøgsvejledningen.
Så håber I kan hjælpe.
De data jeg kan give, som jeg har fundet ud af:
oscilloscop:
T=0,00045s
f=2857Hz
Tonegenerator:
f=3000Hz
Så har jeg fundet af at når lydstyrken bliver højere bliver amplituden højere.
Når tonehøjden bliver højere bliver frekvensen højere.
Derefter har jeg en tabel:
x/m |0,06|0,12|0,18|0,24|0,30|0,36|
ø/rad|1pi |2pi |3pi |4pi |5pi |6pi |
Det var hvad vi nåede. Vores lærer kom en time for sent så nåede ikke mere og vi fik ikke en forklaring om forsøget. Ved derfor ikke hvad jeg kan sige om forsøget.
Plz hjælp?!
Så håber I kan hjælpe.
De data jeg kan give, som jeg har fundet ud af:
oscilloscop:
T=0,00045s
f=2857Hz
Tonegenerator:
f=3000Hz
Så har jeg fundet af at når lydstyrken bliver højere bliver amplituden højere.
Når tonehøjden bliver højere bliver frekvensen højere.
Derefter har jeg en tabel:
x/m |0,06|0,12|0,18|0,24|0,30|0,36|
ø/rad|1pi |2pi |3pi |4pi |5pi |6pi |
Det var hvad vi nåede. Vores lærer kom en time for sent så nåede ikke mere og vi fik ikke en forklaring om forsøget. Ved derfor ikke hvad jeg kan sige om forsøget.
Plz hjælp?!
Skriv et svar til: Lydbølger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
