Matematik
Differentialligninger
16. april 2008 af
gumblix (Slettet)
Jeg er gået helt i stå!
Bestem til differentialligningen
y'+y = 20x+3
den løsning, hvis graf går gennem punktet P(1,4).
Bestem til differentialligningen
y'+y = 20x+3
den løsning, hvis graf går gennem punktet P(1,4).
Svar #1
16. april 2008 af Musa1989 (Slettet)
Har du TI-89 eller TI-Interactive, så skriv følgende kommando:
deSolve(y'+y = 20x+3 and y(1)=4,x,y)
deSolve(y'+y = 20x+3 and y(1)=4,x,y)
Svar #3
28. oktober 2008 af yek (Slettet)
hva giver svaret . jg kan nemlig ik løse det på min lommeregner.. har prøvet dt længe nu
Skriv et svar til: Differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
