Matematik
Monotoniforhold
16. april 2008 af
Liv1988 (Slettet)
Hejsa :)
Nogle der lige vil bruge to minutter af deres tid, til at forklare mig, hvordan jeg skal løse denne opgave:
En funktion f er bestemt ved:
f(x) = 1/3x^(3) - 2x^(2) - 5x
a) Bestem monotoniforholdene for funktionen f.
På forhånd mange tak,
Liv
Nogle der lige vil bruge to minutter af deres tid, til at forklare mig, hvordan jeg skal løse denne opgave:
En funktion f er bestemt ved:
f(x) = 1/3x^(3) - 2x^(2) - 5x
a) Bestem monotoniforholdene for funktionen f.
På forhånd mange tak,
Liv
Svar #1
16. april 2008 af Sherwood (Slettet)
1) f'(x)=0
2) Monotoniundersøgelse
3) Opskriv intervaller.
2) Monotoniundersøgelse
3) Opskriv intervaller.
Svar #2
16. april 2008 af Liv1988 (Slettet)
Kunne du lige se på min monotonilinje, hvilket er det jeg reelt har problemer med:
http://peecee.dk/upload/view/109514
Hilsen,
Liv
http://peecee.dk/upload/view/109514
Hilsen,
Liv
Svar #4
16. april 2008 af Liv1988 (Slettet)
Okay så kan jeg vist godt finde ud af det alligevel :)
Tak for hjælpen, Sherwood :)
Hilsen,
Liv
Tak for hjælpen, Sherwood :)
Hilsen,
Liv
Skriv et svar til: Monotoniforhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
