Matematik
-1 reglen
18. april 2008 af
MP7 (Slettet)
Hej!
Er der nogle som kan huske omtalte regl.
Det er noget med, at når to linjer i planen står vinkelret på hinanden skal deres produkt være = -1?
Er der nogle som kan huske omtalte regl.
Det er noget med, at når to linjer i planen står vinkelret på hinanden skal deres produkt være = -1?
Svar #1
18. april 2008 af ibibib (Slettet)
Produktet af de to linjers hældningskoefficient er minus 1.
a·c = -1
a·c = -1
Svar #2
18. april 2008 af kiju (Slettet)
Ja, mener at det er produktet af deres hældninger, der skal give -1
Skriv et svar til: -1 reglen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
