Fysik
Den svingende streng
18. april 2008 af
nadja89 (Slettet)
Hej jeg sidder med en fysik opgave jeg ikke kan finde ud af, jeg skal renge hastigheden ud for nogle partialtoner og det kan jeg ikke finde ud af.
min første partialtone er 51,61 HZ og så skal jeg bruge den her ligning der står neden under:
L=n*lambda/2 -> 2L/n
Kan ikke finde ud af det.
Håber der er en venlig sjæl der vil hjælpe mig.
min første partialtone er 51,61 HZ og så skal jeg bruge den her ligning der står neden under:
L=n*lambda/2 -> 2L/n
Kan ikke finde ud af det.
Håber der er en venlig sjæl der vil hjælpe mig.
Svar #1
19. april 2008 af Lurch (Slettet)
Regn bølgelængden ud, n=1 for første overtone, L må I have målt.
Regn hastigheden ud ved
v=lambda*f
Regn hastigheden ud ved
v=lambda*f
Skriv et svar til: Den svingende streng
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
