Fysik
henfaldskonstant
19. april 2008 af
Helle27 (Slettet)
jeg er nået frem til at henfaldskonstanten findes ved formlen
k=in(2)/t½
Men hva er in?
Gættede på det var en tast på lommeregneren men kan det så passe den ikke er på en ti-83 og hvis ja hva gør man så?
k=in(2)/t½
Men hva er in?
Gættede på det var en tast på lommeregneren men kan det så passe den ikke er på en ti-83 og hvis ja hva gør man så?
Svar #1
19. april 2008 af Sherwood (Slettet)
Gætter på at det ln. Den naturlige logaritme med grundtallet e.
Svar #2
19. april 2008 af Sherwood (Slettet)
Hvilket det også er:
T½=ln(2)/k
<=>
k=ln(2)/T½
Halveringskonstanten.
T½=ln(2)/k
<=>
k=ln(2)/T½
Halveringskonstanten.
Svar #3
04. maj 2008 af Helle27 (Slettet)
hehe tusind tak så var det derfor jeg ikke kunne finde ud af det:-p
Skriv et svar til: henfaldskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
