Matematik

differentialligning

19. april 2008 af Janeerendarling (Slettet)
bestemt til differentialligningen dy/dx-3y=e^x den løsning, hvis graf i punktet P(1,f(1)) er parrallel med med ligningen y=x-5

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

"Panserformlen": dy/dx + f(x)*y = y(x)

Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.