Matematik

angiv koefficienterne

19. april 2008 af Skat1 (Slettet)
angiv koefficienterne a,b og c.
3x^2+7x=0
c=7
hva med a o b, fordi tallet 0 er ikke med?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

a=3, b=7 og c=0

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2008 af dnadan (Slettet)

sammenlign med:
ax^2+bx+c=0

3x^2+7x=0
Her fås det at:
a=3,, b=7, c=0

Svar #3
19. april 2008 af Skat1 (Slettet)

4^2 - 20 = 0
a=4 b=20 c=0`?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

#3.
I 4^2 - 20 = 0 er det b-leddet der mangler, dvs. b=0.

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2008 af dnadan (Slettet)

#3 Prøv lige at skrive den korrekt ud, du mangler nogle 2 .

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

#4.
Hov, jeg var muligvis for hurtig.

Svar #7
19. april 2008 af Skat1 (Slettet)

4x^2-0 sådan..
a=4 b=0 c=-20

Brugbart svar (0)

Svar #8
19. april 2008 af dnadan (Slettet)

#7
Der mangler STADIG noget... Vi kan ikke vurdere noget som helst før du har skrevet den korrekt ind.

Svar #9
19. april 2008 af Skat1 (Slettet)

4x^-20=0 sådan..
a=4 b=-20 c=0

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. april 2008 af dnadan (Slettet)

menes der:
4x^2-20=0?

I så fald er:
a=4, b=0 og c=-20

Svar #11
19. april 2008 af Skat1 (Slettet)

hvordan kan det være at b=0?

Brugbart svar (0)

Svar #12
19. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Ligningen kan ligledes skrives som 4x^2 + 0x - 20 = 0 (hvor 0x bortfalder)

Svar #13
19. april 2008 af Skat1 (Slettet)

nååh okey jeg vil aldrig kunne forstå matematik hehe :o)

Skriv et svar til: angiv koefficienterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.