Fysik

gitterkonstant .

20. april 2008 af Baabii (Slettet)
Hej.

Hvordan er det lige at man beregner en gitterkonstant på 300 streger pr. mm om til nm ?

På forhånd tak .

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. april 2008 af mathon

d = (1/300)mm = ((1/300)*10^6)nm = (1/3)*10^4 nm = 3333,333 nm

Svar #2
20. april 2008 af Baabii (Slettet)

Tusind tak :D

Skriv et svar til: gitterkonstant .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.