Matematik
Potensfunktion!
20. april 2008 af
TatjanaLarsen (Slettet)
Hvordan regner man X ud i en potensfunktion?
EKS:
76=0,0011*X^1,4997
Er der nogle, der kan fortælle mig hvordan x regnes ud?
Det haster en lille smule.
På forhånd tak :)
EKS:
76=0,0011*X^1,4997
Er der nogle, der kan fortælle mig hvordan x regnes ud?
Det haster en lille smule.
På forhånd tak :)
Svar #2
20. april 2008 af Frederikke90 (Slettet)
Ligger du ikke inde med en lommeregner?
solve(0.0011*x^1.4997=76,x)
x = 1686.27
solve(0.0011*x^1.4997=76,x)
x = 1686.27
Skriv et svar til: Potensfunktion!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
