Matematik
hjælp....
21. april 2008 af
niggaplz (Slettet)
I firkant ABCD er /_A= /_D=85grader, /_ C=90grader og
/AB/=8 og /AD/=12.
beregn /BD/.
Beregn /BC/ og /CD/ samt arealet af firkant ABCD.
forstil jer firkanten:
AD=12
AB=8
A=85 grader og D=85grader og C=90 grader...
På forhånd tak
/AB/=8 og /AD/=12.
beregn /BD/.
Beregn /BC/ og /CD/ samt arealet af firkant ABCD.
forstil jer firkanten:
AD=12
AB=8
A=85 grader og D=85grader og C=90 grader...
På forhånd tak
Svar #2
21. april 2008 af niggaplz (Slettet)
jeg har virkelig brug for hjælp da jeg er helt lost i det her...
Skriv et svar til: hjælp....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
