Matematik

enkelt opgave

22. april 2008 af Yasin14 (Slettet)
nogen der gider hjælpe mig til denne her enkelte opgave, tak?

-x = 6

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2008 af sukkerknald (Slettet)

x=6

Er det bare det?

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2008 af hackerjohn (Slettet)

x er lig med -6...

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2008 af sukkerknald (Slettet)

Ja ups x = -6.
Det var også det som jeg mente..

Svar #4
22. april 2008 af Yasin14 (Slettet)

jamen, hvordan kan x være -6, når facittet er 6 eller det modsatte side ..

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2008 af hackerjohn (Slettet)

fordi minus og minus giver plus.. dvs. --6=6

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2008 af hackerjohn (Slettet)

iøvrigt synes jeg ikke at du formulere dig klart i det spørgsmål i #4..

Svar #7
22. april 2008 af Yasin14 (Slettet)

okay, skal nok formulere mig bedre næste gang, men - og - giver det ikke plus kun når man ganger det, og skal man også gange det her inde eller hvad ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. april 2008 af hackerjohn (Slettet)

jeg forstår dig ikke... når du har ligningen -x = 6 så sætter du den lig nul

så får du 0 = x + 6 og hvad skal du så have x til at være for at det er nul? Self -6

Skriv et svar til: enkelt opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.