Matematik
Hjælp til funktionsregning
22. april 2008 af
Samz3n (Slettet)
Funktionerne f og g er givet ved:
f(x)=2x(2)-x-1 og g(x)=x+1
Bestem regneforskrifter, herunder definitionsmænder, for:
f+g, f-g. f*g, f/g og g/f
Hvordan skal jeg lave den opgave.
Forstår ikke hvad jeg skal i den nemlig, og skal aflevere imorgen, så jeg har ikke tid til at spørge min matematik læren /:
f(x)=2x(2)-x-1 og g(x)=x+1
Bestem regneforskrifter, herunder definitionsmænder, for:
f+g, f-g. f*g, f/g og g/f
Hvordan skal jeg lave den opgave.
Forstår ikke hvad jeg skal i den nemlig, og skal aflevere imorgen, så jeg har ikke tid til at spørge min matematik læren /:
Svar #1
22. april 2008 af Samz3n (Slettet)
f(x)=2x^2-x-1
Det må være sådan funktion f skal stå her i forumet, da det skal være
2x med potens 2.
sorry
Det må være sådan funktion f skal stå her i forumet, da det skal være
2x med potens 2.
sorry
Svar #3
22. april 2008 af dnadan (Slettet)
f+g=f(x)+g(x)=2x^2-x-1+(x+1)=...
på samme vis findes de andre funktioner.
på samme vis findes de andre funktioner.
Skriv et svar til: Hjælp til funktionsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
