Matematik

x

22. april 2008 af Lisa02 (Slettet)
Jeg skal lige have noget på plads, når man siger:

x^2 - x = x

3x^2-3 = x^2

(3x)^2 = 3x^2 eller er det 9x^2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Hvad mener du? Hvad skal du?

Svar #2
22. april 2008 af Lisa02 (Slettet)

jeg har nemlig lavet en udregning og vil bare lige være sikker på, at hvis man støder på følgende om de skal udregnes såldes.

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2008 af Sherwood (Slettet)

x^2-x=x
<=>
x^2-2x

3x^2-3=x^2
<=>
2x^2-3

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2008 af Isomorphician

x^2-x=x
<=>
x^2-2x = 0

3x^2-3=x^2
<=>
2x^2-3 = 0

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#3 Hov, jeg glemte lige nullerne.

#4 Godt du er vågen.

Svar #6
22. april 2008 af Lisa02 (Slettet)

hvordan er I kommet frem til det?

Det var jo ikke det jeg spurgte om. Jeg spurgte om:

x^2-x=x
.. og så skriver I efterfølgende: x^2-2x = 0

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Så er de nemmere at beregne. En ganske simpel andengradsligning.

Svar #8
22. april 2008 af Lisa02 (Slettet)

når ok :)

Skriv et svar til: x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.