Matematik

1.7 mat fsa maj 2007

23. april 2008 af Pigge16 (Slettet)
Nogen der har lavet eller ved hvordan man laver opgave 1.7 i Matematik problemløsning maj 2007 .

opgaven lyder følgende :

Murstenene stables på kvadratiske paller med siden 46cm.
Stenene anbringes i syg lag, og der er 112 sten i alt på sådan en palle .

1.7 Tegn en skitse, der viser hvordan det nederste lag sten kan være anbragt på en palle.

Jeg forstår overhovedet ikke denne her opgave .. nogen der er villige til at hjælpe . IM LOST!

tak skal i have !

Svar #1
23. april 2008 af Pigge16 (Slettet)

syg = syv ..

Svar #2
23. april 2008 af Pigge16 (Slettet)

syg = syv ..

Brugbart svar (4)

Svar #3
23. april 2008 af juventuz (Slettet)

Altså... da jeg lavede den til FSA, tegnede jeg en kvadratisk palle med (112/7)sten= 16sten. Aner ikke om det er rigtigt, da jeg ikke har opgavesættet, og ikke harfået oplyst andet end den (meget) korte beskrivelse, og det kan godt være den opgave der trak min karakter ned på det lavsige 10:(

Svar #4
24. april 2008 af Pigge16 (Slettet)

okeey tak skal du have !

Brugbart svar (7)

Svar #5
16. marts 2010 af Ullakristina (Slettet)

Du skal ligge murstene på højkant. Altså i stedet for at der kan ligge ca 8 mursten på hver palle, når de ligger faldt. Så kan der ligge 16 mursten, hvis de står på højkant.


Skriv et svar til: 1.7 mat fsa maj 2007

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.