Matematik

rumfangsberegning

23. april 2008 af martin232 (Slettet)
Areal drejes 360 grader om x-aksen. Herved fremkommer der en kegle, hvor radius i grundfladen er lig med r, og hvor keglens højde er lig med h.

Udled en formel til bestemmelse af keglens rumfang

http://peecee.dk/upload/view/110666

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2008 af Isomorphician


Svar #2
23. april 2008 af martin232 (Slettet)

takker

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2008 af mathon

...hvor
f(x) = y = (r/h)x

da
a = tan(V) = r/h

h
Spi*((r/h)x)^2*dx = V(kegle)
0

Skriv et svar til: rumfangsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.