Fysik

databog

25. april 2008 af Lisa02 (Slettet)
jeg skal finde nogle data fra en databog, står der i min opgave. Men siden vi ikke har fået udleveret sådan en, så har jege t problem. Må man godt bruge nettet i stedet og så angive en kilde evt. ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2008 af mathon

...ja - hvad kan man gøre andet i din situation...

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2008 af Daniel TA (Slettet)

Ja, bare du skriver hvor du har den fra.. Ellers har jeg den 11. udgave, så sig hvad du skal have slået op, så gør jeg det lige for dig

Svar #3
25. april 2008 af Lisa02 (Slettet)

# dejligt.

Det er bølgelængderne for det synlige spektrum :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2008 af Daniel TA (Slettet)

Der står her, at det er fra 380 nm (violet) til 700 nm (rød)

Svar #5
25. april 2008 af Lisa02 (Slettet)

jeeps, men de forskellige.
F.eks. for det røde lys, violette osv

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. april 2008 af Daniel TA (Slettet)

ok..
Violet=380nm til 450nm
blå=450nm til 490nm
grøn=490nm til 575nm
gul=575nm til 597nm
orange=597nm til 622nm
rød=622nm til 700nm

Svar #7
25. april 2008 af Lisa02 (Slettet)

Thanks a lot :D

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. april 2008 af Daniel TA (Slettet)

Det var så lidt..

Skriv et svar til: databog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.