Matematik
Omvendt funktion
26. april 2008 af
matforalle (Slettet)
Hvad er den omvendte funktion(altså 1/f(x) ) til dette
f(x)=x^3-2x^2+3x
Tak.
f(x)=x^3-2x^2+3x
Tak.
Svar #1
26. april 2008 af matforalle (Slettet)
Med andre ord hvordan isolerer jeg x på den ene side af dette
f(x)=x^3-2x^2+3x
f(x)=x^3-2x^2+3x
Svar #3
26. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
f^(-1)(x)=(27x+3*sqrt(3)*sqrt(27x^2-76x + 72)-38)^(1/3)+(2/3)-(5*2^(1/3))/(3*(27x + 3*sqrt(3)*sqrt(27x^2-76x+72)-38)^(1/3)
Skriv et svar til: Omvendt funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
