Matematik
mere sandsynlighedsregning
27. april 2008 af
Potus (Slettet)
Hej,
Lige et spørgsmål til :
Thorleif skyder til måls efter en skive. Sandsynligheden for at han rammer er hver gang 25%. Bestem det mindste antal skud, han må affyre for at sandsynligheden for, at han rammer plet mindst 4 gange, er større end 10%
Først tænkte jeg på noget binomcdf, men jeg kender jo ikke n . Man kunne vel opstille en ligning, og så solve den. Men ved sgu ikke hvor jeg skal starte =/
Lige et spørgsmål til :
Thorleif skyder til måls efter en skive. Sandsynligheden for at han rammer er hver gang 25%. Bestem det mindste antal skud, han må affyre for at sandsynligheden for, at han rammer plet mindst 4 gange, er større end 10%
Først tænkte jeg på noget binomcdf, men jeg kender jo ikke n . Man kunne vel opstille en ligning, og så solve den. Men ved sgu ikke hvor jeg skal starte =/
Svar #1
27. april 2008 af Potus (Slettet)
Hm...
Hvis man nu tager : 0,25^x=0,1^4 = 6,6 -> mindst 7 skud.
Er det ikke meget rigtigt ?
Hvis man nu tager : 0,25^x=0,1^4 = 6,6 -> mindst 7 skud.
Er det ikke meget rigtigt ?
Skriv et svar til: mere sandsynlighedsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
