Matematik
Differentiallignin
27. april 2008 af
Dansemusennico (Slettet)
En funktion f er løsning til diff. ligningen
y'=2x + 5 - y
og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f.
Bestem en forskrift for f.
Håber nogen kan hjælpe, da jer er lidt usikker på denne opgave.
y'=2x + 5 - y
og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f.
Bestem en forskrift for f.
Håber nogen kan hjælpe, da jer er lidt usikker på denne opgave.
Svar #1
27. april 2008 af josemaria (Slettet)
hints:
- En inhomogen differentialligning af 1.orden.
- y' er det samme som tangentenshældning i punktet.
- En inhomogen differentialligning af 1.orden.
- y' er det samme som tangentenshældning i punktet.
Skriv et svar til: Differentiallignin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
