Matematik
differentialkvotient
28. april 2008 af
P.L. (Slettet)
Er denne funktion rigtig differentieret?:
f(x) = x^3 + 2x + 8
f'(x) = 3 gange x^2 + 2
f(x) = x^3 + 2x + 8
f'(x) = 3 gange x^2 + 2
Svar #3
28. april 2008 af P.L. (Slettet)
Er der så nogle der kan hjælpe mig med at finde f(x) når f'(x)= 2x^3+e^x
håber der er nogle der kan hjælpe mig...
håber der er nogle der kan hjælpe mig...
Skriv et svar til: differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
