Matematik
Ubestemt integral
28. april 2008 af
badooo (Slettet)
Hej,
Jeg skal finde samtlige stamfunktioner til funktionen:
f(x) = x*sin(2x)
Det skal selvfølgelig gøres vha. partiel integration, men jeg ender altid ud i noget skidt..
Hvordan tar jeg hul på den?
Jeg skal finde samtlige stamfunktioner til funktionen:
f(x) = x*sin(2x)
Det skal selvfølgelig gøres vha. partiel integration, men jeg ender altid ud i noget skidt..
Hvordan tar jeg hul på den?
Svar #1
28. april 2008 af Jannik.rl (Slettet)
Hvis det kan hjælpe skulle svaret gerne være:
F(x)=SIN(2·x)/4 - x·COS(2·x)/2
F(x)=SIN(2·x)/4 - x·COS(2·x)/2
Svar #2
28. april 2008 af FGKrabbe (Slettet)
.. ahøm.. husk at addere med k da det er det ubestemte integral.
Skriv et svar til: Ubestemt integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
