Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

AT fremlæggelse!

28. april 2008 af th90 (Slettet)
Hvad er vigtigt at have med, i sin fremlæggelse. Eller retter sagt hvordan fremlægger man selve rapporten?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2008 af opdateret (Slettet)

Hmm..
Jeg var til eksam i DIO, minder om AT, fik 10.

Det er vigtigt at tage de vigtigste ting fra din opgave frem og evt. uddybe eller komme med noget nyt, for de har jo læst din opgave, så det ikke referat du skal op og give, men hiv de vigtigste ting frem og evt. brug noget teori eller modeller til det, hvis du kan..

Derud over er det så vigtigt at du har styr på dit metode valgt, hvad bruger du fagene til og øhh hvordan kan man køde de to valgte fag sammen!!

Det smarte ved denne opgave er jo du kan kom med noget nyt, så gør det hvis du kan, jeg havde eksempelvis om arbejdsmarkedet i DK og jeg kom med noget nyt omkring USA, er i krise og det påvirke DK pga. den lille importkvote derovre. og så videre..

Men ja ikke giv et resume, det skidt, og så ha styr på metode valg..

Held og lykke

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2008 af katriine (Slettet)

hvis man har nævnt metoder i synopsen, er det så nødvendigt at nævne/snakke om metoderne i fremlæggelsen?

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2008 af opdateret (Slettet)

hmm ja nævn det kort, øhh det gjort jeg i hvertfald og det syntes de var godt, så viser jeg et overblik over hvordan jeg kan kæde tingene sammen.. det behøver jo ikk tage mere end 1-2 min.. men det er det som er nyt i denne eksam, så det klogt at ha det med

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2008 af fisse51 (Slettet)

Det er vigtigt at 'hæve' sig selv op over opgaven - så du ikke sidder og argumenterer for f.eks. din dansk analyse eller biologi-forsøg.. i stedet skal du overbevise censor og eksaminator om, at din opgave var nemmere at gå til fordi du har benyttet dig af to forskellige fag fra to forskellige fakulteter, og at den arbejdsmetode har gjort, at du er nået frem til det din konklusion. Dette gøres bedst ved ikke at dele eksamenen for meget op i to, men i stedet at fokusere på det felt indenfor din opgave, hvor fagene spiller sammen. Dette gøres bl.a. ved hjælp af at tale om samspillet af to forskellige metoder. Man skal nok også huske at være meget konkret i metode-anvendelsen - altså er det ikke nok bare at sige 'jeg har benyttet hermaneutikken indenfor humaniora'.

Skriv et svar til: AT fremlæggelse!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.