Matematik

potens?

29. april 2008 af Skat1 (Slettet)
8 er den 3. potens af?

hvordan regner man dette ud?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2008 af Sherwood (Slettet)

8^3 eller 3^8?

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2008 af Danielras (Slettet)

Mon ikke der menes hvilket tal som opløftet i 3. giver 8. Altså løs:

x^3 = 8

Med hensyn til x.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2008 af Mester_Bean (Slettet)

tager tredjeroden af 8: 8^(1/3)

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Det er i hvert fald godt uforståeligt.

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2008 af Danielras (Slettet)

Hehe, jep.

Svar #6
29. april 2008 af Skat1 (Slettet)

2# jo:)

x^3 = 8
hvordan løser jeg den?

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. april 2008 af Danielras (Slettet)

Som i #3.

Svar #8
29. april 2008 af Skat1 (Slettet)

8888888889 det får jeg det til på lommeregneren?

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. april 2008 af Danielras (Slettet)

Haha. Det er så ikke rigtigt. Prøv igen.

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Nej. Du skal bare tage kubikroden af 8.


Svar #11
29. april 2008 af Skat1 (Slettet)

nååh okay ..
så dvs den er 2?

Brugbart svar (0)

Svar #12
29. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Ja.

2^3=2*2*2=8, så det passer.

Skriv et svar til: potens?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.