Kemi
Tvivl ?
01. maj 2008 af
delidolu (Slettet)
Hejsa
jeg skal opskrive et afstem reaktionsskema, for en fuldstændig forbrænding af oktan, hvor der ´bliver dannet vand og kuldioxid:
jeg gør følgende: C_8H_18 -> 9H_2 O + 8CO_2
Der er nu C=8 og H=18 på begge sider, men jeg har ikke nogen oxygen på venstre side , er det tilladt, eller må jeg gerne putte 11 oxygen på venstre side ???
jeg skal opskrive et afstem reaktionsskema, for en fuldstændig forbrænding af oktan, hvor der ´bliver dannet vand og kuldioxid:
jeg gør følgende: C_8H_18 -> 9H_2 O + 8CO_2
Der er nu C=8 og H=18 på begge sider, men jeg har ikke nogen oxygen på venstre side , er det tilladt, eller må jeg gerne putte 11 oxygen på venstre side ???
Svar #2
01. maj 2008 af delidolu (Slettet)
Når , men har selv fundet ud af det nu .. de oxygen skal bare på , da det er en fuldstændig forbrænding ..
Skriv et svar til: Tvivl ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
