Kemi
Hjælp ?
01. maj 2008 af
delidolu (Slettet)
hejsa
Det er en opgave i kemi
beregn massen af den mængde alkohol, som maksimalt kan fremstilles ved gæring af 1000 g glukose.
Hva skal jeg helt præcis gøre . jeg tager først molarmassen af C2H5OH = 46,068g/mol
og hvis jeg tager molarmassen af alkohol giver resultatet også 1000 til sidst
DEREFTER srofmængden: n=m/M => 1000g/46,068g/mol=21,707mol
derefter finder jeg massen således: m=n*M => 21,707mol*46,068g/mol = 1000g
Passer dette HJÆLPPP
Det er en opgave i kemi
beregn massen af den mængde alkohol, som maksimalt kan fremstilles ved gæring af 1000 g glukose.
Hva skal jeg helt præcis gøre . jeg tager først molarmassen af C2H5OH = 46,068g/mol
og hvis jeg tager molarmassen af alkohol giver resultatet også 1000 til sidst
DEREFTER srofmængden: n=m/M => 1000g/46,068g/mol=21,707mol
derefter finder jeg massen således: m=n*M => 21,707mol*46,068g/mol = 1000g
Passer dette HJÆLPPP
Svar #1
02. maj 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
Du laver først et reaktionsskema for dannelse af alkohol ud fra sukker.
Du ved så at sukker vejer 180 gram/mol.
Beregn stofmængden af sukker.
hvad er forholdet mellem sukker og alkohol i reaktionsskemaet?
beregn massen af alkohol.
Du ved så at sukker vejer 180 gram/mol.
Beregn stofmængden af sukker.
hvad er forholdet mellem sukker og alkohol i reaktionsskemaet?
beregn massen af alkohol.
Skriv et svar til: Hjælp ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
