Matematik
Hjælp
01. maj 2008 af
merina (Slettet)
Er der nogle der kan hjælpe?
Har fået en opg, som er svært.
Det er en opgave om en dæksel, som er indlagt i et koordinatsystem, skal der fræses et spor, som geometrisk kan deles i to cirkelbuer og to rette linjer, som er tangenter til cirkelbuerne i punkterne A,B,C,D. Den har R=60mm og r=30mm.
1. Jeg skal bestemme koordinaterne til punkt. A,B,C,D
2. Forskrifterne for de to funktionsudtryk som >sporet< kan inddeles i.
3. Bestemme bearbejdningstiden for fræsning af sporte, når fræseren er i den ønskede dybde, når der startes, og fræseren kører med en konstant hastighed på 40mm/minut
Har fået en opg, som er svært.
Det er en opgave om en dæksel, som er indlagt i et koordinatsystem, skal der fræses et spor, som geometrisk kan deles i to cirkelbuer og to rette linjer, som er tangenter til cirkelbuerne i punkterne A,B,C,D. Den har R=60mm og r=30mm.
1. Jeg skal bestemme koordinaterne til punkt. A,B,C,D
2. Forskrifterne for de to funktionsudtryk som >sporet< kan inddeles i.
3. Bestemme bearbejdningstiden for fræsning af sporte, når fræseren er i den ønskede dybde, når der startes, og fræseren kører med en konstant hastighed på 40mm/minut
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
