Matematik

Vektor - trekants vinkler

03. maj 2008 af Vega1087 (Slettet)
Jeg har en trekant med kendte vinkelspidser og skal beregne trekantens vinkler
C(-1,6) B(9,-1) og A(-2,0)

Jeg får nogle lidt skøre tal i forhold til tegningen - men har brugt formlen
cos(v) = (vektor a*vektor b)/længden af vektor a*længden af vektor b

og får vinkel C (altså den mellem vektor a og vektor b) til at være 85,73
Får vinkel A (den mellem vektor c og vektor b) til at være 64,47)

og den sidste til at være 150,20

Jeg synes ikke det passer men hvis der er andre der os får det så må det vel ik være helt galt - hvis en gider at se på det...

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)

A = 85.73
B = 180 - 150.2 = 29.8
C = 64.47

Skriv et svar til: Vektor - trekants vinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.