Matematik
a og b betydning af
03. maj 2008 af
dennise (Slettet)
hvordan beskriver man mundtlig betydningen af a og b ved eksponentielle funktioner?
a og b ved potens funktioner?
og betydningen af a og b ved lineære funktioner?
a og b ved potens funktioner?
og betydningen af a og b ved lineære funktioner?
Svar #1
04. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)
I en lineær funktion er a hældningskoefficienten og b er skæringspunktet med koordinatsystemets andenakse.
I en eksponentiel funktion er a udviklingshastigheden og b er skæringspunktet med koordinatsystemets andenakse.
I en potensfunktion er b funktionsværdien i x=1 og a er hældningskoefficienten for den rette linje log(y) = a*log(x) + log(b) i et dobbeltlogaritmisk koordinatssystem.
I en eksponentiel funktion er a udviklingshastigheden og b er skæringspunktet med koordinatsystemets andenakse.
I en potensfunktion er b funktionsværdien i x=1 og a er hældningskoefficienten for den rette linje log(y) = a*log(x) + log(b) i et dobbeltlogaritmisk koordinatssystem.
Skriv et svar til: a og b betydning af
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
