Matematik

kW omregnet til kWh

04. maj 2008 af Cecilie1989 (Slettet)
Hej alle. Hvordan omregner man kW til kWh?? Skal man dividere med 3,6 eller 3600 eller sådan noget?

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. maj 2008 af mathon

kW er en effekt-enhed

kWh er en energi-enhed

og kan således IKKE "omregnes"

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)

En kilowattime kWh er energimængden som tilsvarer et energiforbrug på én kilowatt over en periode på én time, altså 1?kW*3600?s.

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)

1?kW*3600?s --> 1kW*3600s

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2008 af mathon

E = P*t

E = (1 kW)*(1 h) = 1 kWh = 100 Wh = (1000 W)*(3600 s) = 3,6*10^6 Ws = 3,6*10^6 J = 3,6 MJ

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj 2008 af mathon

tastfejl:
(1 kW)*(1 h) = 1 kWh = 100 Wh --> (1 kW)*(1 h) = 1 kWh = 1000 Wh

Skriv et svar til: kW omregnet til kWh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.