Matematik
Isolering
11. september 2004 af
Bezt (Slettet)
Hej..
Skal have isoleret t, og derefter d i dette udsagn. Men kan simpelthen ikke få det til at passe, når jeg så prøver at sætte tal ind i dem... Håber i kna hjælpe!
Udsagnet:
M = (pi/16)*t*d^3
(pi/16 er skrevet op på brøksstreg)
Skal have isoleret t, og derefter d i dette udsagn. Men kan simpelthen ikke få det til at passe, når jeg så prøver at sætte tal ind i dem... Håber i kna hjælpe!
Udsagnet:
M = (pi/16)*t*d^3
(pi/16 er skrevet op på brøksstreg)
Svar #1
11. september 2004 af Y.vs.J (Slettet)
Jeg vil mene at det skal blive til:
M:d^3:(pi/16)=t ... Så får jeg det i hvert fald til at passe
M:d^3:(pi/16)=t ... Så får jeg det i hvert fald til at passe
Svar #2
11. september 2004 af fister (Slettet)
Hvis jeg har forstået det rigtigt:
M = pi/16 * t * d^3 => M/(d^3) = pi/16 * t => t = (M*16)/(pi*d^3)
M = pi/16 * t * d^3 => M/(d^3) = pi/16 * t => t = (M*16)/(pi*d^3)
Skriv et svar til: Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
