Matematik
en ovns temperatur
05. maj 2008 af
Oziriz (Slettet)
Hej
Jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe denne opgave an.
Temepraturen i en speciel ovn er givet ved forskriften:
f(t) = 20+150*ln(8t+1)
hvor t er tid målt i minutter
b) bestem den hastighed hvormed temperaturen ændrer sig til t=10
Jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe denne opgave an.
Temepraturen i en speciel ovn er givet ved forskriften:
f(t) = 20+150*ln(8t+1)
hvor t er tid målt i minutter
b) bestem den hastighed hvormed temperaturen ændrer sig til t=10
Svar #1
05. maj 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: Du skal bestemme f'(10). ;) Differentier og indsæt derefter 10 på x's plads.
Skriv et svar til: en ovns temperatur
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
