Matematik

TREKANT haster :(

05. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)
Arealet af trekant ABC er 2205, længden af siden AC er 58, og længden af højden fra C er 42
http://w2.ef.dk/netbog/tx-opg/img/opg_37.gif
Beregn <A og |AB|

Har seriøst ingen anelse, håber nogen kan hjælpe ;)

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2008 af mathon

<A<90°
sin(A) = (h_c/b)

A = sin^-1(h_c/b)

|AB|=c
T = (1/2)*h_c*c
c = 2T/h_c

Skriv et svar til: TREKANT haster :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.