Matematik
Vektor regning
12. september 2004 af
Damon (Slettet)
Jeg sidder her i min søndagskoger og kan slet ikke få hul på denne opgave:
"Om vektorene a-> og b-> gælder det at |a|=2 og |b|=3 og a * b = 1
Beregn længden af vektor a + b"
"Om vektorene a-> og b-> gælder det at |a|=2 og |b|=3 og a * b = 1
Beregn længden af vektor a + b"
Svar #1
12. september 2004 af frodo (Slettet)
|a+b|=sqrt((a1+b1)^2+(a2+b2)^2)
Ved lidt regnerier på dette, får du der til at stå noget med |a|, |b|, a*b
Prøv, ellers så skriv.
Ved lidt regnerier på dette, får du der til at stå noget med |a|, |b|, a*b
Prøv, ellers så skriv.
Skriv et svar til: Vektor regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
