Matematik

Integral

08. maj 2008 af Plooki (Slettet)
En funktion er givet ved f(x) = 3e^x + 4
Bestem den stamfunktion til den f hvis graf går igennem punktet (0,2) ..

hjælp mig tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Integrer og beregn k vha. punktet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2008 af dnadan (Slettet)

hint:
Hvad er stamfunktionen til S k*f(x) dx?
Hvad er stamfunktionen til S k dx?
Hvad er stamfunktionen til S e^x dx?
Hvad er stamfunktionen til S f(x)+g(x) dx?


Sammenkobl ovenstående, og du vil finde alle stamfunktioner, den pågældende stamfunktion findes ved indsættelse af dit punkt, hvormed integrationskonstanten bestemmes.

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2008 af dnadan (Slettet)

#2 Som så er lidt forkert formuleret, men håber du forstår :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2008 af mathon

opfølgning på #2
"S" = integraltegnet

S(3e^x + 4)dx = S 3e^x*dx + S 4dx = 3*S e^x*dx + 4*S dx = .....

Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.