Matematik
Integralregning
10. maj 2008 af
matforalle (Slettet)
Hvad er stamfunktion til f(x) ?
f(x) = sqrt(5-x)
f(x) = sqrt(5-x)
Svar #2
10. maj 2008 af matforalle (Slettet)
Forslag til en løsning:
t=5-x
dt/dx=-1 <=> dx=(-1/1)dt=-dt
Altså stamfunktionen til f(x) = sqrt(5-x) er:
-Ssqrt(t) dt = -(2/3)t^(3/2)
Er det korrekt ?
t=5-x
dt/dx=-1 <=> dx=(-1/1)dt=-dt
Altså stamfunktionen til f(x) = sqrt(5-x) er:
-Ssqrt(t) dt = -(2/3)t^(3/2)
Er det korrekt ?
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
