Matematik

analytisk geometri

11. maj 2008 af Toshiba (Slettet)
Hvis man får at vide at linjen m har ligningen 2x - 4y = 12, hvordan skriver man den så om til y = ax + b ? :S

mvh.

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2008 af Isomorphician

isoler y

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2008 af ibibib (Slettet)

Så skal du jo isolere y i ligningen
-4y=-2x+12
osv.

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2008 af DennisDeH (Slettet)

Det hedder omskrivning fra implicit form til eksplicit form, hvis du vil sætte matematiske ord på sagerne :)

Svar #4
12. maj 2008 af Toshiba (Slettet)

arh ja. tusind tak allesammen :)

Skriv et svar til: analytisk geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.