Matematik
analytisk geometri
12. maj 2008 af
Toshiba (Slettet)
beskriv punktmængden.
ligning: x^2 + 2x + y^2 + 4y + 8 = 0 ?? hvad i alverden betyder det.
mvh. :)
ligning: x^2 + 2x + y^2 + 4y + 8 = 0 ?? hvad i alverden betyder det.
mvh. :)
Svar #1
12. maj 2008 af Isomorphician
se om det ikke ligner forskriften for en geometrisk figur du kender
Svar #2
12. maj 2008 af Toshiba (Slettet)
jeg ved det er forskriften for en cirkel , men det jeg ikke forstår er det med at beskrive punktmængden :)
mvh.
mvh.
Svar #3
12. maj 2008 af Isomorphician
OK.
Omskriv til (x-x0)^2 + (y-y0)^2 = r^2, så kan du se hvor centrum ligger og radius på cirklen
Omskriv til (x-x0)^2 + (y-y0)^2 = r^2, så kan du se hvor centrum ligger og radius på cirklen
Skriv et svar til: analytisk geometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
