Matematik

sinus og cosinus (Nemt)

12. maj 2008 af 887 (Slettet)
Opgaven er forholdsvis nemt, men af en eller anden grund kan jeg ikke få den til at stemme.

I trekant ABC er vineklA=37 grader, b=2,8, c=4,2.

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Benyt dig af cosinusrelationen til at beregne a.

Svar #2
12. maj 2008 af 887 (Slettet)

Beklager de to poster, men denne skal ignoreres da jeg desværre postede inden jeg fik skrevet opgaven ind!



Skriv et svar til: sinus og cosinus (Nemt)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.