Matematik
stamfunktion
12. maj 2008 af
Janeerendarling (Slettet)
En funktion f er bestemt ved f (x) = x^2 - 4x + 7 .
Bestem en forskrift for den stamfunktion F til f, for hvilken F(3) = 15.
Bestem en forskrift for den stamfunktion F til f, for hvilken F(3) = 15.
Svar #1
12. maj 2008 af Da-ted (Slettet)
først finder du F(x)=1/3x^3-2x^2+7x+k hvor k er en konstant..
Så indsætter du 3 i stedet for x og får F(3) = 12
Nu skal du løse ligningen 12+ k = 15 og så indsætte din fundne k-værdi i forskriften for F(x)
Så indsætter du 3 i stedet for x og får F(3) = 12
Nu skal du løse ligningen 12+ k = 15 og så indsætte din fundne k-værdi i forskriften for F(x)
Skriv et svar til: stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
