Fysik
bølger
12. september 2004 af
john vs. jon (Slettet)
For vandbølger på dybt vand gælder der for størrelsen af udbrdelseshastigheden v:
v=kvad((g*lamb)/(2*pi))
hvor g er tyngdeaccelerationen, og lamb er vandbølgernes bølgelængde.
vandbølgerne i Nordatlanten her typisk en periode på 10s.
Beregn disse andbølgers bølgelængde.
kan bare ikk komme på hvad g og lamb er i dette tilfælde?? nogle der lige kan hjælpe mig??
v=kvad((g*lamb)/(2*pi))
hvor g er tyngdeaccelerationen, og lamb er vandbølgernes bølgelængde.
vandbølgerne i Nordatlanten her typisk en periode på 10s.
Beregn disse andbølgers bølgelængde.
kan bare ikk komme på hvad g og lamb er i dette tilfælde?? nogle der lige kan hjælpe mig??
Svar #1
13. september 2004 af riquelme (Slettet)
Husk, at
v = lambda/T
for alle bølger. g er tyngdeaccelerationen, som er konstant ~9.8 m/s^2
v = lambda/T
for alle bølger. g er tyngdeaccelerationen, som er konstant ~9.8 m/s^2
Svar #2
13. september 2004 af john vs. jon (Slettet)
ja har fundet ud af det!!
var ik så svær så jeg burde ha været herinde..
var ik så svær så jeg burde ha været herinde..
Skriv et svar til: bølger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
