Matematik
Omvendt proportionalitet
13. maj 2008 af
Kokosmarie (Slettet)
Om en variabel N oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet på en variabel d
Bestem N udtrykt ved d
Jeg ville mene det var følgende:
N*d^2=k
N=k/(d^2)
Er det korrekt?
Bestem N udtrykt ved d
Jeg ville mene det var følgende:
N*d^2=k
N=k/(d^2)
Er det korrekt?
Skriv et svar til: Omvendt proportionalitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
