Matematik
Andengradsligning
13. maj 2008 af
dibah (Slettet)
Ja ved godt jeg burde vide det men skal lige være heeelt 100% sikker inden eksamen i morgen:) :
Ls ligningen 2x^2 - 5x - 3 = 0
d = B^2 - 4ac
x = (-b +/- Kvadratrod d)/ 2a
a = 2
b = -5
c = -3
25 - 4*2*-3
d = 1
x = (5+Kvadratrod 1) / 2*2 = 1.5
x = (5-kvadrerod 1)/2*2 = 1
?
Ls ligningen 2x^2 - 5x - 3 = 0
d = B^2 - 4ac
x = (-b +/- Kvadratrod d)/ 2a
a = 2
b = -5
c = -3
25 - 4*2*-3
d = 1
x = (5+Kvadratrod 1) / 2*2 = 1.5
x = (5-kvadrerod 1)/2*2 = 1
?
Svar #4
13. maj 2008 af pillfinger (Slettet)
25 - 4*2*-3
-4 gange 2 = -8
-8 gange -3 = 24 (husk minus gange minus = +)
25 + 24 = 49
d=49
-4 gange 2 = -8
-8 gange -3 = 24 (husk minus gange minus = +)
25 + 24 = 49
d=49
Skriv et svar til: Andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
