Matematik
hjælp med besværlig opg
13. maj 2008 af
caner18 (Slettet)
hej er der en eller anden der gerne vil hjælpe mig med en opgave som skal afleveres imorgen altså har haft en diskusion med nogen fra klassen om hvordan den løses nogle har fået noget andet i res.
opgave:
når spinat blancheres, ændres vitaminindholdet y sig(målt i bestemte enheder) efter forskriften
y= 3,15*0,887^t
for t er tiden
a)
bestem t for y=19
nitratindholdet i spinat ændrer sig samtidlig og følger forskriften
=20,3+61,4*0,884^t
hvor t er tiden
b)bestem nitratindholdet, når vitaminindholdet er 15
opgave:
når spinat blancheres, ændres vitaminindholdet y sig(målt i bestemte enheder) efter forskriften
y= 3,15*0,887^t
for t er tiden
a)
bestem t for y=19
nitratindholdet i spinat ændrer sig samtidlig og følger forskriften
=20,3+61,4*0,884^t
hvor t er tiden
b)bestem nitratindholdet, når vitaminindholdet er 15
Skriv et svar til: hjælp med besværlig opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
