Matematik
problemer med opgave
13. maj 2008 af
waqas2800 (Slettet)
Jeg er igang med at repetere til Mat A eksmen imorgen og så stødte jeg på en opgave som jeg ikk kan løse.
Hvis i har STX A bogen, den med vejlende opgaver, så er det på side 13, opgave 1.038
der er angivet en ligning til en plan 2z-y+z+3=8
der er angivet en paremeterfremstilling til en linje
(x,y,z) = (1 2 3) + t (1 -1 1)
der er angivet et punkt P(4, -1, 6) og vi skal se om P er et punkt på linjen
hvordan gøres det?
Hvis i har STX A bogen, den med vejlende opgaver, så er det på side 13, opgave 1.038
der er angivet en ligning til en plan 2z-y+z+3=8
der er angivet en paremeterfremstilling til en linje
(x,y,z) = (1 2 3) + t (1 -1 1)
der er angivet et punkt P(4, -1, 6) og vi skal se om P er et punkt på linjen
hvordan gøres det?
Skriv et svar til: problemer med opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
