Matematik
ikke retvinklet trekant
20. maj 2008 af
jwan20 (Slettet)
man har to kendte hosliggende sidder. og har en vinkel
A=35, b=10 og c=7
og vi benytte cosinusrelationen a^2=b^2+c^2-2bc*cosA
og vi for. a^2=10^2+7^2-2*10*7*cos35= 34,3187
spørgsmål. hvordan få vi så a. fordi vi har fundet ud af hvad a^2, men hvordan finder vi alene a
A=35, b=10 og c=7
og vi benytte cosinusrelationen a^2=b^2+c^2-2bc*cosA
og vi for. a^2=10^2+7^2-2*10*7*cos35= 34,3187
spørgsmål. hvordan få vi så a. fordi vi har fundet ud af hvad a^2, men hvordan finder vi alene a
Skriv et svar til: ikke retvinklet trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
