Matematik
Ligning
21. maj 2008 af
theghostofyou (Slettet)
"Løs ligningen
1/x^2 = 25"
x^2=1/25
x=1 kvadratrod 1/25^2
x=1/25
Er det rigtigt?
1/x^2 = 25"
x^2=1/25
x=1 kvadratrod 1/25^2
x=1/25
Er det rigtigt?
Svar #2
21. maj 2008 af susna (Slettet)
(1/x)^2=25
1/x=(+-5)
x=(+-)1/5
Hvis du vil have højere karakterer skal du i øverste linie huske at skrive x forskellig fra 0
1/x=(+-5)
x=(+-)1/5
Hvis du vil have højere karakterer skal du i øverste linie huske at skrive x forskellig fra 0
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
