Kemi
Salpetersyre HNO3 mod-ion?
24. maj 2008 af
hmba (Slettet)
Jeg er ved at gennemlæse mine noter til eksamen og så er jeg stødt på begrebet mod-ion om HNO3, men hvad mens der egentlig med dette?
Jeg ved at stegformlen er:
O=
N-OH
O=
Er der et klogt hoved der kan forklare det for mig.
mvh
hmba
Jeg ved at stegformlen er:
O=
N-OH
O=
Er der et klogt hoved der kan forklare det for mig.
mvh
hmba
Skriv et svar til: Salpetersyre HNO3 mod-ion?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
