Kemi

dobletreglen

26. maj 2008 af hoda (Slettet)
hej allesammen er der nogen der ved hvad dobletreglen i fysik/kemi er?

tak på forhånd

Svar #1
26. maj 2008 af hoda (Slettet)

jeg mener dublet reglen :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2008 af heidi_stjerne (Slettet)

kan ikke komme med et fuldkomment svar, men der er dublet reglen og oktetreglen, hvor de hver i sær skal opfylde hhv to (dublet) eller otte (oktet) elektroner i yderste skal.

Svar #3
26. maj 2008 af hoda (Slettet)

tak skal du have :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2009 af Twink99 (Slettet)

Hvad er en hovedgruppe?

Hvad er en Periode?

Hvorfor står vand ikke i det periodiske system?


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2012 af freddy11155 (Slettet)

en hovedgruppe er dem der bestemmer hvor mange elektroner der er i yderste skal.

en periode viser hvor mange skaller atomet har.

og det som alle burde vide er at vand ikke står i det periodiske system pga. det er en ion sammensat af 

H=hydrogen/brint.

O=oxygen.

H*2+O=H2O.

håber det var svar nok;D


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. maj 2012 af Anxyous (Slettet)

#5:

Igen et gammelt indlæg. For en god ordens skyld er det ikke det periodiske system, der bestemmer elektronstrukturen, men omvendt.


Skriv et svar til: dobletreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.