Fysik
spændingforskelle U.....
27. maj 2008 af
persian_life (Slettet)
hej,.,
kan i hælp mig med løse denne opgave...
vi tilslutter et bestemt sterio anlæg til 230V. Strømstyrken i tilledning er så 4,6A. vi hører musik i 205 timer.
a)beregn størelsen af den ladning, der er stømmer genne, sterioanlægget i løbet af de 2,5 timer.
b) hvir meget energi er der afsat?
tak på forhånd...
kan i hælp mig med løse denne opgave...
vi tilslutter et bestemt sterio anlæg til 230V. Strømstyrken i tilledning er så 4,6A. vi hører musik i 205 timer.
a)beregn størelsen af den ladning, der er stømmer genne, sterioanlægget i løbet af de 2,5 timer.
b) hvir meget energi er der afsat?
tak på forhånd...
Svar #1
27. maj 2008 af Lurch (Slettet)
a) Definitionen på strømstyrke er ladninger per sekund
I = Q/t
b) Effekt afsat i en modstand
P = U*I
I = Q/t
b) Effekt afsat i en modstand
P = U*I
Skriv et svar til: spændingforskelle U.....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
